Soutěž o balíčky Žižkovského pivobraní

29. květen 2018

Soutěž skončila. Výherci jsou: Martin Málek, Dušan Herda a Hana Frauenterková.Gratulujeme.

Ve dnech 1. a 2. června se na Vrchu sv. Kříže, jemuž se lidově říká Parukářka, proběhne 7. ročník Žižkovského pivobraní s bohatým doprovodným programem.

Letošní ročník jako každoročně nabídne 40 minipivovarů, které budou mezi sebou pomyslně soutěžit o přízeň návštěvníků. Na výběr bude mezi pivy výčepními, kvasnicovými, pšeničnými, bylinnými, portery a dalšími speciály.

„Na Parukářce naleznete jak minipivovary, jejichž nabídku již návštěvníci ocenili v minulých letech, tak i zcela nové značky. Bude zde i Mamma Beer – limitovaná edice piv od nadace Mamma Help, která pomáhá ženám s rakovinou prsu. Věřím, že si tu každý najde svou zábavu a pobaví se na pestrém doprovodném programu,“ zve na akci starostka Vladislava Hujová.

Milovníci piva se můžou zúčastnit řady soutěží – proběhne hlasování o nejlepší minipivovar nebo mistrovství v otáčení pivních tácků. Akce je vhodná i pro rodiny s dětmi, pro něž bude připraveno pískoviště, stolní fotbálky, kuchyňka, prolézačky, skákací hrad nebo malování na obličej.

Během obou dnů se vystřídá na pódiu kapely různých žánrů. Svůj návrat na Žižkovské pivobraní potvrdila hiphopová formace Peneři Strýčka Homeboye (PSH), která zde vystupovala již v roce 2016 a rozdováděla publikum svými nabroušenými slovními hříčkami. Dále vystoupí kapely, které nepostrádají rockové charizma: – metalová Kapriola, indierockoví No Distance Paradise, I Love You Honey Bunny, Holden nebo stoner formace Th!s.

Akce je po oba dva dny od 12.00 do 22.00 hodin, doprovodný program od 14 do 19 hodin. Vstup na akci je zdarma.

Soutěžíme o 3 x balíčky (pikniková deka, triko, otvírák na pivo a USB Žižkovské pivobraní).

Soutěžní otázka:Kolik pivovarů se na Žižkovském pivobraní představí?a) 30
b) 40
c) 50

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail: marketing.regina@rozhlas.cz

První tři soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou balíček (pikniková deka, triko, otvírák na pivo a USB Žižkovské pivobraní)

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.