Hit týdne 5. 11. 2023

5. listopad 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. November 2nd, Rodan, Joel Corry x MK x Rita Ora, Vojtaano a další.

V Hitu týdne vítězí November 2nd!

Band z Hranic na Moravě November 2nd s novinkou All Comes Down se stal poprvé vítězem Hitu týdne! Zbylou konkurenci postavil počtem obdržených hlasů jen do role diváků.

A tak s velkým odstupem se jim na záda dívá z druhého místa i nejlepší novinka – zpěvák Rodan s novým singlem Insomnia Junkie. Třetí skončil pozdrav z Ibizy, tedy Joel Corry, MK a Rita Ora a party hymna Drinkin‘. Ta směle připíjí již 5. týden, zaboduje tedy v neděli naposledy.

Až na 4. místo spadl šampión posledních dvou kol Vojtaano s hitem V míru. Obrovsky si polepšil singl tří hvězd, Marshmello, Sting a P!nk jsou s novinkou Dreaming, čerpající ze Stingovy Fields Of Gold, o tři místa lepší a tedy No.5.

Novinky a nasazené

Čtěte také

Z novinek dokázal zabodovat už jen britský rockband Bring Me The Horizon s novinkou Darkside (No.14), v létě budou hvězdami festivalu Rock for People. Do chartu se ještě vrátili veteráni The Rolling Stones se singlem Angry (No.15).

Poslechněte si 45. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.