Hit týdne 7. 4. 2024

7. duben 2024

Hit týdne, novinky a největší hity. Jax Jones a Zoe Wees, Sia a Kylie Minogue, Dua Lipa, Aneta Langerová, Shakira a další.

Jax Jones a Zoe Wees podruhé No.1 na Rádiu Praha!

Britský producent Jax Jones se zpěvačkou z Hamburku Zoe Wees dostali podruhé nejvíc vašich hlasů a zopakovali si No.1 s hitem Never Be Lonely.

Na druhou příčku poskočil herec a muzikant Joe Keery aka Djo. Muže, kterého v televizi proslavil seriál Stranger Things, teď reprezentuje globální hit End Of Beginning.

Nejlepší novinka je třetí – Anna Dasha Novotny, toho času žijící v hlavním městě country v Nashvillu a vystupující pod jménem Dasha, má obrovský virální hit Austin, u nás si hned první týden odnesl bronz.

Na čtvrtém místě povinně skončili Mark Voss a Karol Duchoň – V dolinách a na páté příčce se umístila Dua Lipa se singlem Training Season.

Novinky a nasazené

Z novinek se ještě prosadila Shakira s Cardi B – Puntería (No.7) a Sigma s Joe Devlinem – The Corner (No.8).

Čtěte také

V nasazených najdete nový objev z Oxfordshiru, zpěvák vystupujícího pod křestním jménem Artemas, do TOP 10 by jistě rádi i noví Imagine Dragons, Xindl X s Katarínou Knechtovou nebo Zara Larsson.

Poslechněte si 14. vydání Hitu týdne roku 2024. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.