Hit týdne 26. 2. 2023

26. únor 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Depeche Mode, Maneskin feat. Tom Morello, Miley Cyrus, Lady Gaga a další.

Depešáci podruhé na vrcholu Hitu týdne!

Legendární Depeche Mode s novým singlem Ghosts Again podruhé dokonale převálcovali veškerou konkurenci a stali se opět suverénní jedničkou na Rádiu Praha. V březnu vyjde jejich nové album Memento Mori.

Čtěte také

Druzí skončili Maneskin s Tomem Morellem a singlem Gossip, ten ale byl už šestkrát a povinně končí. Už na třetí místo se vypracovala naše LinaKaro, singl Crazy In Lust už je trojkou, s Karolínou Přibylovou ho nahráli Robin Mood a Kenny Rough.

A další dva úspěšné hity se loučí na 4. a 5. místě – pošesté bodovala Lady Gaga s 11 let starou Bloody Mary a pátá byla také naposledy Miley Cyrus s globální jedničkou Flowers.

Nejlepší novinka byla šestá, čerstvé objevený song ze slavné Meteory od Linkin Park – Lost. Z novinek pronikli do nejlepší patnáctky ještě pražští Deaf Heart s novinkou Adelaide (No.8) a patnáctý je Pascal Letoublon s Ilirou a příjemná danceovka Time After Time.

V nasazených jsou tentokrát Jonas Brothers, Vojtěch Dyk, Ava Max, Noel Gallagher z Oasis, Bebe Rexha nebo Robin Schulz.

Poslechněte si 9. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio