Vstupenky na hru Je úchvatná! už putují k výhercům

22. květen 2019

Soutěž o vstupenky na hru Je úžasná už zná výherce. Jsou jimi Lukáš Vadinský, Jana Zemanová, Tereza Borovičková, Renata Tauchmanová a Blanka Kiršnerová. Gratulujeme!

Dvě volné vstupenky na hru Je úžasná! dostalo prvních pět soutěžících, kteří správně odpověděli na otázku „Divadlo Na Jezerce se nachází?“. Správná odpověď je za a. v Nuslích.

O hře 

Hudební komedie Divadla Na Jezerce Je úchvatná! vznikla pod režijní taktovkou Jana Hřebejka. Po divácky úspěšných titulech Manželské vraždění, Kumšt, Na dotek, Musíme si pomáhat a Práskni do bot se publikum Divadla Na Jezerce dočkalo další - v pořadí už šesté - Hřebejkovy režie na této scéně. Hlavní postavou příběhu, jenž se opravdu stal, je Florence Foster Jenkinsová, která je přesvědčena, že je obdařena pěveckým talentem. Její hlas je výjimečný – výjimečně příšerný. A představte si – vyprodá Carnegie Hall! Jak je to možné? Přijďte si pro odpověď do Divadla Na Jezerce.

V hlavní roli operní hvězdy bez talentu uvidíte Jitku Sedláčkovou, dále hrají Miroslava Pleštilová, Libuše Švormová, Václav Tobrman a Jan Hrušínský.

„Postavu Florence vnímám jako osobu žijící ve své bublině s naditou peněženkou, která si koupí vše, po čem touží. A uvěří vlastní lži. Je obklopena svou partičkou a ti lidé pracují pro její věc. Nakonec právě díky tomu vyprodá zpěvačka Florence Carnegie Hall. Zaplatí si sál, publikum, recenze… Je to bláhová a z mého pohledu až tragická postava. Ovšem materiál pro herce k nezaplacení,“ vypráví Jitka Sedláčková, které role sedí jako ulitá. A zpívat bude hned ve čtyřech jazycích.

Více informací na www.divadlonajezerce.cz.

autoři: Tereza Čistotová , jp
Spustit audio