Vstupenky na Autoshow Praha už putují k výhercům

8. duben 2019

Soutěž o volné vstupenky na Autoshow Praha už má výherce. Jsou jimi Šárka Stanglová, Ondřej Továrek a Otto Procházka. Gratulujeme! 

Dvě vstupenky na vástavu Autoshow Praha získali první tři soutěžící, kteří zaslali správnou odpověď. Soutěžní otázka zněla „Po kolikáté se koná výstava Autoshow Praha?“. Správná odpvěď byla za c. po 22.

Co uvidíte na výstavě Autoshow Praha?

Výstava Autoshow Praha má silnou tradici v hlavním městě České republiky a již řadu let dokazuje, že reprezentativní přehlídka automobilů do Prahy patří jak z hlediska prestiže sídelního města, tak koupěschopnosti obyvatelstva. Zároveň je Autoshow Praha jedinou komplexní přehlídkou značek převážně osobních automobilů u nás a každoročně se na ní představí 30 – 40 novinek a kolem dvaceti českých premiér.

Letos proběhne výstava poprvé v prostorách moderního výstaviště PVA EXPO PRAHA. Nový prostor nabídne návštěvníkům snadnou dostupnost MHD i možnost parkování v bezprostřední blízkosti výstavních hal. Kapacita výstaviště umožňuje rozšířit okruh zkušebních jízd, které jsou každoročně jedním z nejvyhledávanějších bodů programu. AUTOSHOW PRAHA proběhne ve dnech 12. – 14. 4. 2019 v PVA EXPO PRAHA.
Více informaci na www.autoshowpraha.cz.

autoři: Tereza Čistotová , jp
Spustit audio