Soutěž s Pionýrem o kvízové hry

18. leden 2016

Soutěž ukončena. Jména výherců: František Cíza, Kostelec nad Černými lesy; Lenka Derflová, Jihlava; Sabrina Frömlová, Praha; Marta Chocholoušková, Ústí nad Labem; Jan Jonáš, Praha; Zdeňka Jouzová, Praha; Jitka Kimlová, Praha; Jan Šašek, Klatovy; Karel Weber, neuvedeno; Šárka Zeusová, neuvedeno

Pionýr je státem uznaná organizace, která se věnuje výchovné práci s dětmi a mládeží ve volném čase. Pionýr nabízí pestrou paletu aktivit. V oddílech se nejčastěji jedná o pravidelné schůzky a oddílové výpravy. Pionýři se věnují turistice, táboření, kultuře, sportu, přírodovědě i technice. Létu pak dominují tábory, které jsou i pro nečleny, zrovna tak jako pionýrské kluby nebo některé soutěže a akce. Největší takovou akcí, kam může zavítat každý, je Ledová Praha. Jejím mediálním partnerem je Český rozhlas Regina DAB Praha. Principem akce je, že v době 29. – 31. 1. 2016 mohou návštěvníci Ledové Prahy po vyzvednutí tzv. ledových karet navštěvovat různá pražská muzea, památky a další zajímavá místa s výraznou slevou nebo zcela zdarma. Více informací na www.pionyr.cz, www.ledovapraha.cz

Od pondělí 18. ledna do čtvrtka 21. ledna máte možnost vyhrát 10 x kvízovou hru Praha od společnosti Albi.

Informace o Kvízové hře Praha:

Prozkoumejte Prahu prostřednictvím 900 otázek. Kvízová hra má jednoduchá pravidla a svižný průběh. Pokud nevíte správnou odpověď, můžete si tipnout, neboť máte na výběr z možností. Hry jsou mimo jiné plné zajímavých tipů, kam vyrazit!

Stačí odpovědět správně na otázku: Kolikátý ročník Ledové Prahy se letos koná?

a. 14. ročník
b. 15. ročník
c. 16. ročník

V pátek 22. ledna 2016 vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí deset, které odměníme kvízovými hrami Praha od Albi a drobnými dárky od Pionýra.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.