Soutěž o vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME

4. září 2017

Soutěž skončila. Výherci: Tereza Cízová; Marian Rohoška; Marie Stiborová, Kristina Kroutilová, Ludmila Malinová.

Od 7. do 9. září 2017 se uskuteční v pořadí 4. kontraktační veletrh dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME. Prim bude hrát tematika Vánoc a vánočního zboží. Připraven je lákavý doprovodný program: designová přehlídka VÁNOČNÍ TRENDY 2017, floristická show nebo workshop, díky kterému se zdokonalíte v balení vánočních dárků.
Součástí veletrhu bude doprovodný program, který i letos chystají přední čeští floristé. Představí se druhý ročník úspěšné expozice Vánoční trendy 2017. Čtyři samostatné scény nabídnou návštěvníkům veletrhu průřez pečlivě vybraných trendových produktů z řad vystavovatelů a partnerů veletrhu. Expozice budou vytvořeny profesionálními floristy Janem Karnetem, Lukášem Kouřilem, Matůšem Dankem a Petrem Sikorou. Návštěvníci můžou získat inspiraci na floristické show, jejímž tématem bude přízdoba hrnkových květin. Ta se uskuteční ve čtvrtek od 12 do 13 hodin a v sobotu mezi 11. a 12. hodinou a mezi 13. a 14. hodinou.

Souběžně s veletrhem FOR DECOR & HOME se uskuteční také mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA a mezinárodní veletrh poštovních známek, mincí, telefonních karet, minerálů a sběratelství SBĚRATEL. Více informací najdete na www.fordecor.cz

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME (7. – 9. 9. 2017).

Soutěžní otázka: Kde probíhá veletrh FOR DECOR & HOME?

a. PVA EXPO PRAHA, Letňany
b. Výstaviště Praha, Holešovice
c. Výstaviště Lysá nad Labem

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostane 2 vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME (7. – 9. 9. 2017).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.