Soutěž o vstupenky na Vegefest

26. září 2017

Soutěž skončila. Výherci: Petra Schindlerová; Markéta Melčová; František Vorel.

Vegetariánský festival se uskuteční 30. září – 1. října 2017 na Vyšehradě. Tradiční oslava pestrých vegetariánských chutí, ukázky živého vaření, přednášky o udržitelném životním stylu, inspirace a program pro děti i dospělé. To vše přinese sedmý ročník vegetariánského festivalu pro šest smyslů - Vegefest 2017, který proběhne 30. září – 1. října 2017 ve Starém Purkrabství na Vyšehradě.

Hlavním pilířem festivalu je gastronomická nabídka vegetariánských, veganských i vitariánských pokrmů, které se většinou připravují přímo na místě před očima návštěvníků. Součástí hlavního programu budou přednášky na témata s vegetariánskou problematikou a témata o udržitelném životním stylu a živé ukázky vaření.

Doprovodný program potěší celou rodinu. „Návštěvníci se mohou těšit na živé koncerty, kruhy zpívání a bubnování, cvičení a pohybové workshopy pod širým nebem, dětský koutek, interaktivní divadelní představení pro děti a další. Letos se v programu objeví například Milli Janatková, Dalibor Neuwirt, Jayamantra, Michal Haman & Petr Piňos, Hudba duhy a hlavním hudebním hostem festivalu bude Patrik Kee, který uzavře sobotní program koncertem v sále Starého Purkrabství“ popisuje Tereza Dlabalová, organizátorka festivalu. Festival zakončí Slovanský kruh provázený Zdeňkem Ordeltem. Více informací najdete na www.vegetarianskyfestival.cz

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na vegetariánský festival VEGEFEST (30. 9. – 1. 10. 2017 na pražském Vyšehradě).

Soutěžní otázka: Kolikátý ročník VEGEFESTu se letos koná?

a. 5. ročník
b. 6. ročník
c. 7. ročník

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na vegetariánský festival VEGEFEST (30. 9. – 1. 10. 2017 na pražském Vyšehradě).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.