Soutěž o vstupenky na FOR PASIV a FOR WOOD - UKONČENO

31. leden 2019

Soutěž byla ukončena. Výhercem se stal Jan Kolář.

K tomu, abyste svůj dům či chalupu proměnili ve zdravé, úsporné a komfortní bydlení, stačí mnohdy jen málo. Inspirujte se tipy odborníků, kteří se už 7. února představí na veletrhu FOR PASIV na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA. Soutěžíme o volné vstupenky! 

7. ročník veletrhu, zaměřeného na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy, bude opět zastoupen prestižními firmami z oboru, podpořen širokou mediální kampaní, záštitami a odbornými partnery. FOR PASIV je určen všem specialistům, odborníkům a těm, kteří se zajímají o nízkoenergetické, pasivní a nulové domy, ať už jsou to mladí perspektivní lidé, kteří řeší úspory energie v novém bydlení či starší generace, která si chce dopřát ještě dostatek výhod a pohodlí svého stávajícího domova. Veletrh proběhne v jedinečném souběhu společně s 12. ročníkem veletrhu FOR WOOD, který je zaměřen na dřevěné stavby a konstrukce, a dále s veletrhy pořádanými společností Střechy Praha, s.r.o.

Soutěž

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 volné vstupenky na FOR PASIV a FOR WOOD (PVA Letňany 7. – 9.2.2019).

Co znamená zkratka DAB v názvu stanice Regina DAB Praha?

a. DAB – Digital Audio Broadcasting

b. DAB – Digital And Broadcast

c. DAB – Digital Astra Broadcast

Správné odpovědi zasílejte na e-mail marketing.regina@rozhlas.cz včetně svého jména a kontaktu.

autoři: Tereza Čistotová , jp
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.