Soutěž o vstupenky na Mezinárodní festival studentských filmů v Písku

3. říjen 2017

Soutěž skončila. Bez výherce.

Sedmnáctý ročník Mezinárodního festivalu studentských filmů v Písku chystá atraktivní program a otevírá se široké veřejnosti. Letošní 17. ročník Mezinárodního festivalu studentských filmů v Písku nabídne návštěvníkům atraktivní program a projekci studentských filmů z celého světa. Festival se otevře 13.-15. října nejen všem milovníkům filmu, ale díky doprovodnému programu i široké veřejnosti. Novinkou je možnost zakoupení vstupenky na slavnostní zahajovací a závěrečné večery festivalu, které nabídnou celovečerní snímky 8 hlav šílenství s Anetou Langerovou v hlavní roli a film Milada o osudu Milady Horákové, který bude uveden v české předpremiéře.

„Do soutěže samotné se letos přihlásilo 374 filmů z 56 zemí. Letos poprvé přišly filmy z Arménie, Ázerbájdžánu, Číny, Ekvádoru, Hong Kongu, Japonska, Nové Kaledonie, Peru a Uruguaye,“ uvádí Mgr. Josef Kašpar, ředitel Centra kultury města Písek. Mezinárodní porota, ve které za českou stranu usedne např. světově významná osobnost české pantomimy, mim a režisér Ctibor Turba, producent a herec Václav Marhoul či herečka Jitka Čvančarová, bude vybírat nejlepší snímky z 32 filmů z 22 zemí. Víc informací na www.filmfestpisek.cz

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na Mezinárodní festival studentských filmů (Písek, 13. – 15. 10. 2017).

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje kino, ve kterém se bude odehrávat Mezinárodní festival studentských filmů v Písku?

a. Kino Motyč
b. Kino Portyč
c. Kino Orbič

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na Mezinárodní festival studentských filmů (Písek, 13. – 15. 10. 2017).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.