Soutěž o vstupenky na koncert Charlieho Winstona - UKONČENO

4. únor 2019

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům, kterými se stávají Dagmar Jindrová, Radka Járová, Lukáš Vadinský, Pavel Pokorný a Dana Lattischová.

Koncert britského zpěváka a skladatele Charlieho Winstona se nezadržitelně blíží. 11. února se představí divákům v pražském Lucerna Music Baru se svým sólovým koncertním programem a mimo jiné představí i své nové album Squere 1.

Na rozdíl od jeho posledního koncertu před dvěma lety, kdy ho na podiu doprovázela kapela, odehraje svůj koncert jako solitér. Kromě kytary se bude doprovázet i na klávesy a baskytaru.

A kdo vystoupí jako support před Charlie Winstonem?
Před dvěma lety se role předkapely ujala Charlieho sestra Vashti Anna. Letos padla volba na jednoho z aktuálně nejuznávanějších českých mladých muzikantů Toma Artwaye. Thom, stejně jako Charlie Winston, ve své tvorbě dokonale propojuje moderní zvuk s klasickým písničkářstvím a oba se cítí skvěle na podiu pouze se svou kytarou.

Soutěž

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 volné vstupenky na koncert Charlieho Winstona (11. února od 21 hodin v pražském Lucerna Music Baru).

Kolikáté narozeniny v loňském roce oslavil Charlie Winston?

a. 35.

b. 40.

c. 45.

Správné odpovědi zasílejte na e-mail marketing.regina@rozhlas.cz včetně svého jména a kontaktu.

autoři: Tereza Čistotová , jp
Spustit audio