Soutěž o vstupenky na Gospel Time Party

3. únor 2017

Soutěž skončila. Výherci: Zdeňka Trenčínská; Hana Křepelková; Jana Jiráská; Petra Josrová; Naďa Klímová.

Tradiční a oblíbený pořad souboru Zuzany Stirské a jejího Fine Gospel Time, prvního gospelového sboru u nás, se stěhuje z divadla Semafor do Rokoka. Jedná se o zcela improvizovaný hudební pořad Gospel Time Party, který se v divadle Semafor konal během posledních 15 let pravidelně, měl 139 repríz a hostil více než dvě stovky známých tváří. Návštěva známých a zajímavých hostů je jeho tradicí a improvizované, vtipně vedené rozhovory Zuzany Stirské proložené množstvím písniček různých, a to nejen gospelových žánrů, tvoří esenci těchto zábavných pořadů.

SBOR GOSPEL TIME založila Zuzana Stirska před15 lety (1999) pro potřeby semaforské hry "Zuzana se vrací" jako první gospelový soubor u nás. Sbor se od té doby rozrostl, neustále koncertuje i nahrává. Žánrově brousí často i daleko za hranici gospelu, neboť cílem tohoto společenství je publikum především kvalitně pobavit, a to jak hudebně, tak celým pojetím svých vystoupení. Právě tato “odlehčenost” a zábavná složka jej odlišují od ostatních, podobně zaměřených souborů. Více informací na www.gospeltime.cz

Soutěžíme o 5 x 2 vstupnky na Gospel Time Party Zuzany Stirské (neděle 12. února od 19 hodin v Divadle Rokoko) a pro tři nejrychlejší jako bonus CD Zuzany Stirské a Gospel Time.

Soutěžní otázka: Kdo bude hostem únorové Gospel Time Party v Divadle Rokoko?

a. Lucie Bílá
b. Chantal Poullain
c. Ewa Farská

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na Gospel Time Party Zuzany Stirské (neděle 12. února od 19 hodin v Divadle Rokoko) a pro tři nejrychlejší jako bonus CD Zuzany Stirské a Gospel Time.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.