Soutěž o vstupenky na Festival Evolution

13. září 2017

Soutěž skončila. Výherci: Věra Aldorfová; František Křepelka; Kateřina Rohošková; Jana Jiráská; Naďa Klímová.

Festival Evolution je místo, kde pod jednou střechou najdete vše, co souvisí se zdravým životním stylem a osobním rozvojem; od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu. A protože roste nejen zájem návštěvníků o tento typ akce, ale rozšiřuje se i nabídka vystavovatelů a počet zajímavých programových témat, Festival Evolution se letos koná už podruhé, a to o víkendu 23. a 24. září.

Připraveny jsou prodejní stánky s pestrou nabídkou bio, eko a přírodních produktů v pravém křídle i na venkovní ploše, 5 programových pódií s přednáškami, workshopy, lekcemi vaření a ukázkami kreativních a pohybových aktivit, RawFest mini ve spolupráci s Lifefoodem - nákupy, občerstvení, přednášky a ukázky vaření, fairtrade expozice, streetfood - zóna s občerstvením a velkým výběrem bio, raw, veggie, vegan a fair trade potravin, farmářský a bio trh na venkovní ploše s nabídkou čerstvých potravin, dětské programy, tvořivé dílničky, pohybové aktivity, hlídací koutek.

V rámci tematických okruhů bio, eko, zdraví, fit a osobní rozvoj se představí naši tradiční i noví vystavovatelé. Celý festival pak zakončí koncert Vojty Dyka s B-Side Bandem. Víc informací najdete na www.festivalevolution.cz

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na Festival Evolution (23. – 24. 9. 2017) na Výstavišti Praha Holešovice.

Soutěžní otázka: Kdy se konal jarní ročník Festivalu Evolution?

a. v březnu
b. v dubnu
c. v květnu

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na Festival Evolution (23. – 24.9.2017) na Výstavišti Praha Holešovice.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.