Soutěž o vstupenky na e-SALON - UKONČENO

13. listopad 2018

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům, kterými se stávají Romana Markvartová a Štěpán Grof.

Veletrh čisté mobility e-SALON v Letňanech představí novinky světových automobilek. Odpovězte správně na naší otázku a vyhrajte vstupenky na tuto jedinečnou akci.

Audi, Volkswagen, Lexus, Toyota, Renault, Nissan, Hyundai, Tesla nebo Jaguar a mnoho dalších světových značek představí své novinky v národní premiéře na veletrhu e-SALON. Akce zaměřená na čistou mobilitu se koná ve dnech 15. až 18. listopadu 2018 v prostorách PVA EXPO PRAHA. Představí se automobily s alternativním pohonem, ale i ostatní mobilita jako elektrokola, vozítka a další. Chybět nebude doprovodný program a mnoho testovacích možností pro návštěvníky.

„Hlavními tématy budou nejen automobily s alternativním pohonem, autonomní mobilita, ale i nabíjecí a plnicí infrastruktura, smart cities, carsharing, doplňky související s mobilitou nebo finanční a leasingové služby,“ říká ředitelka veletrhu e-SALON Jana Nosálová.

Více informací na www.e-salon.cz.

Pokud se chcete na akci podívat, my vám teď nabízíme vstupenky za správnou odpověď na naší soutěž. Získat je může pět výherců, kterým pošleteme dvě vstupenky.

Kolikátý ročník veletrhu čisté mobility e-SALON se koná?

a. 1.

b. 2.

c. 3.

Správné odpovědi zasílejte na e-mail marketing.regina@rozhlas.cz včetně svého jména a kontaktu.

autoři: jp , Tereza Čistotová
Spustit audio