Soutěž o vstupenky do Divadla Na Jezerce

11. leden 2017

Soutěž skončila. Výherci: Lukáš Vadinský; František Vorel; Eva Černohlávková; Zdeňka Jouzová; Zdeňka Trenčínská.

Divadelní představení Shylock v pražském Divadle Na Jezerce bude ve znamení dvou sedmnáctek. Inscenace v režii Radka Balaše bude mít totiž přesně 17. ledna 2017 svou 17. reprízu. Hru Shylock napsal Kanaďan Mark Leiren-Young před dvaceti lety. Za tu dobu doslova obletěla svět a hrála se na mnoha kanadských, amerických i evropských jevištích. Českou premiéru hra měla v Divadle Na Jezerce loni v dubnu.

„Rádi bychom touto hrou zdůraznili naše odhodlání bránit svobodu a demokracii. Hra je namířena proti antisemitismu a přehnané politické korektnosti, což jsou dvě věci, které v současné době negativně ovlivňují světové dění. Svým způsobem bourají přesně ty hodnoty, ke kterým jsem se tak dlouho upínali a toužili po nich, když jsme žili v totalitním režimu a snili o západním světě. A teď, když k západu patříme, přehnaná politická korektnost Evropu téměř bourá. Mám obavu, abychom nepřišli o svou svobodu, kterou považuju za jednu z nejcennějších věcí, jaké člověk může mít,” říká principál a herec Jan Hrušínský. Více informací na www.divadlonajezerce.cz

Soutěžíme o 5 x 2 vstupenky na hru Shylock (v úterý 17. ledna 2017 od 19 hodin v Divadle Na Jezerce).

Soutěžní otázka: V jaké pražské čtvrti sídlí Divadlo Na Jezerce?

a. Nusle
b. Žižkov
c. Smíchov

Prvních pět soutěžících, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky hru Shylock (v úterý 17. ledna 2017 od 19 hodin v Divadle Na Jezerce).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.