Soutěž o dárkové balíčky belgických pralinek

14. březen 2016

Soutěž ukončena. Výherci: Vladimír Baumruk, Brandýs nad Labem; Stanislav Brhel, Praha; Daniel Glod, Praha; Daniela Dočkalová, Ostrava; Zuzana Křepelková, Horní Maršov; Dagmar Marková, Dubicko; Petra Schindlerová, Praha; Antonín Šimek, Staré Pavlovice; Jarmila Tatíčková, Skalice; Hana Vovsíková, Sedlčany.

Společnost BELVEC s.r.o. se pohybuje na českém trhu od roku 1994. Hlavní oblastí jejího podnikání je dovoz prvojakostních čokoládových cukrovinek z belgického království. Obchodní portfolio je rozšíreno i na dovoz dalších produktů, mezi něž patří sušenky a především výrobky mezinárodní kuchyně jako jsou "mexické" chipsy, salsy a placky, které se taktéž vyrábí v belgickém království. Mezi základní obchodované komodity patří také 100% přírodní citrusové šťávy dovážené z Itálie. Veškeré produkty můžete shlédnout na www.belvec.cz nebo osobně navštívit prodejnu Chocosky v Galerii Myšák ve Vodičkově ulici 31 v Praze 1, popřípadě navštívit e-shop www.chocoshop.cz.

Od pondělí 14. března do pátku 18. března máte možnost vyhrát 10 dárkových balíčků belgických pralinek od společnosti BELVEC s.r.o. obsahující mimo jiné čokoládové bonbony z bílé, mléčné a hořké čokolády s variacemi náplní a tvarů, či čokoládové lanýže.

Stačí odpovědět správně na otázku: Jaký redaktor Vás neprovází při každodenních procházkách po metropoli v pořadu Prahou křížem krážem?

a. Jan Zítka
b. Jolana Nováková
c. Petr Kološ

V pondělí 21. března vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí deset, které odměníme dárkovým balíčkem belgických pralinek od společnosti BELVEC s.r.o. obsahující mimo jiné čokoládové bonbony z bílé, mléčné a hořké čokolády s variacemi náplní a tvarů a čokoládové lanýže.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.