Přicházejí sladko-slané makronky, jediné v Praze, a je tu i nová soutěž!

8. únor 2016

Soutěž ukončena. Výherci: František Andrášek, Příbram; Martina Bachanová, Praha; Věra Kavková, Semice; Jitka Kimlová, Praha; Kristián Tomek, Praha.

Jakmile si i Češi zamilovali sladké barevné skořápky slepované lahodnými náplněmi, přicházejí i k nám zcela nové chutě těchto vyhlášených francouzských laskomin. Jde o sladko-slané makronky dochucené slaným karamelem a lupínky pravé mořské soli. Ty doplňují oblíbenou chuť bílé či tmavé čokolády, banánového a kaštanového pyré, arašídového krému nebo kávy. „Sladké opojení podtržené špetkou mořské soli je opravdu luxusní kombinací a stojí zato je vyzkoušet, “ říká Jan Ivanco, majitel vyhlášeného pekařství a cukrářství Petite France Boulangerie & Patisserie v Myslíkově ulici 22 v Praze 2.

Právě tam začnou od 14. února nabízet sladko-slané makronky jako první v České republice: ten den tak oslaví nejen svatého Valentýna, ale i rok od otevření svého obchodu.

Od pondělí 8. února do čtvrtka 11. února máte možnost vyhrát 5 dárkových poukazů v hodnotě 250,- Kč do Petite France Boulangerie & Patisserie v Praze.

Stačí odpovědět správně na otázku: Kdo je moderátorem publicistického pořadu K věci?

a. Václav Moravec
b. Michaela Jílková
c. Štěpánka Duchková

V pátek 12. února 2016 vylosujeme ze všech došlých správných odpovědí pět, které odměníme dárkovými poukazy v hodnotě 250,- Kč do Petite France Boulangerie & Patisserie v Praze.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.