Plné tašky rapu! Přehled novinek z tuzemska i zahraničí je opět na stole

Po menší přestávce pro Vás máme opět nové desky, singly, novinky z ulic a vše další ze světa rapu, co se nám vlezlo do tašek.

Den se s týdnem sešel, a my opět usedáme k našemu hranatému stolu s plnými taškami, ze kterých servírujeme to nejlepší ze světa rapu za poslední dva týdny. Od nových desek, kterých se urodilo jako hub po přívalových deštích, přes horké skladby a soudní kauzy, až po tuzemské novinky.

Na menu pak jsou mistři řemesla, jako jsou zahraniční ICYTWAT, Valee, Fourfive, Future nebo Brodinski, a z československých vod znovu úřadují dvojice Spiral Shawty a Sosr aka Pyraboyz a super záporáci Rollsout s Dokkeytinem.

Sečteno podtrženo, dnešní díl ovládli rapeři těžkotonážních instrumentálů, nové vlny a progresivního projevu. K tomu všemu již tradičně přinášíme reportáže ze soudních místností, koncertů, přehled tuzemských aktualit a kauz, a mnoho dalšího. Vše co se jen do tašek vleze. Loket!

Kdo ze světa rapu opět zadefinoval? Které desky nás oslovili? A kdo chystá kebab? Poslechni si nový díl Scény s Opakem Dissu a dozvíš se víc!

Spustit audio

Související