Honza Chlaň

moderátor

Moderuji ranní drive a společně s Petrem Jungmannem dělám Hit Týdne. 

Znamení?

Jsem beran a to s velkým B. Celý život si jdu svou cestou a většinou proti a skrze zeď. Někdy mám ty rohy už pěkně omlácené, ale to je prostě život.

Co mě na práci v rádiu baví?

Rádio to jsou hlavně emoce. A právě to je jeden z hlavních motivů, proč mám rádio tak rád. Protože emoce, to je život. Bez nich bychom nebyli tím, čím jsme. 

Předtím jsem stihnul?

Na tohle jsem slyšel krásnou odpověď, která mě přesně vystihuje: Narodit se, zestárnout a zmoudřet. Jen to poslední mě nějak minulo.

Nejraději poslouchám?

Poslouchat můžu prakticky cokoli. Třeba ptáky, když zpívají v parku. Ale z muziky jsem hlavně na romantiku a věci, které dávají smysl. 

Mé nejoblíbenější filmy?

Těžko hledat odpověď. Kdybych měl uvést seznam, byli bychom tu do zítřka. Ale teď hodně ujíždím na marvelovském vesmíru.

Oblíbení literární autoři?

V posledních několika letech jsem neměl na knihy vůbec čas. Ale pár věcí jsem naopak napsal. Po letech přemlouvání jsem vydal mikro-sbírku svých básní. Jmenuje se Srdce v sázce.

K jídlu a pití mám nejraději?

K pití, pokud není dobré víno, tak čistou vodu a nebo dobrý čaj. A k jídlu… No, to asi dohromady nedám. Vlastně je mi to jedno. Prostě mi to musí chutnat a musím to mít na čistém talíři.

Když mám volný čas, tak ho trávím?

Se svou milovanou pitbullkou Dinou.

Motto?

Bez lásky zemřeš. Tak miluj, chceš-li žít.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové