Nedělní Noční linka: Co všechno u vás obnáší příprava na dovolenou?

23. červen 2019

Jak moc se na cesty balíte, co řešíte? Co všechno musíte obstarat, připravit? Nestresují vás samotné přípravy? Zapomněli jste někdy doma, v autě nebo třeba i na letišti nějaké zavazadlo nebo snad i spolucestujícího? Zmeškali jste někdy odjezd?

Museli jste si někdy poradit s dovolenou narychlo, bez větších příprav a plánování, zkrátka vzít pár základních věcí a vyrazit, protože to vyžadovala situace? A kam letos vyrazíte?

Přípravy na dovolenou někdy provází rodinné šílenství, stres, občas i hádky. Každý si chce vzít to pro něj nejdůležitější a ve finále zjistíte, že se vám všechno nevejde do kufru nebo do auta.

Pánové sbalí pár triček a moc to neřeší, ale dámy musí mít více šatů na nejrůznější příležitosti,několik párů bot, oblíbený kosmetický kufřík a doplňky. Pokud je chlap při takovém balení na dovolenou v dámské přesile, je to pro něj někdy hodně náročné. Hlavou se nám při balení také honí spousta otázek: Co všechno sbalit, kdo pohlídá a obstará zvířata, jak to bude s květinami na balkoně nebo se zahrádkou? Nezůstanete když o tom všem přemýšlíte raději doma?

Jak moc řešíte přípravy na dovolenou vy a kdy se vám to třeba i vymstilo, protože nakonec všechno bylo jinak? O tom v dnešní Noční lince s moderátorem Karlem Sladkým. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio