Hit týdne 20. 8. 2023

20. srpen 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Calvin Harris a Sam Smith, Pam Rabbit, Emma Smetana a Richard Müller a další.

Jednička v Hitu týdne zůstává stejná, vítězí singl Desire!

Dvojice Sam Smith a Calvin Harris obhájila zlatou příčku v hitparádě Rádia Praha s dalším výtečným tranceovým hitem Desire. Jen o několik hlasů za nimi skončila Pam Rabbit a nový singl DM Friends.

Čtěte také

 Pam Rabbit bude také jednou z hvězd naší akce v Centrálním parku ve Kbelích. Už 10. září vás zveme na open air Rádia Praha, kde vystoupí i Lenny, Adam Mišík a kapela Portless. 

Třetí skončil opět ústřední song nového televizního seriálu o lásce mezi staletími Eliška a Damián. Elišku si zahrála Emma Smetana, která duet nazpívala spolu s Richardem Müllerem. Píseň Tahle jedna vteřina tedy zůstává na bronzové příčce.

Čtyřka je Barbie – Nicki Minaj, Ice Spice a Aqua – Barbie World, na páté místo se dostal James Blunt, chystá nové, už sedmé album a první singl Beside You v naší hitparádě boduje.

Novinky a nasazené

Z novinek ještě uspěl Cian Ducrot (No.9), Taylor Swift (No.10) a Dermot Kennedy (No.12).

V nasazených jsou tentokrát hvězdy jako Doja Cat, Adam Mišík, Olivia Rodrigo, Ewa Farna, James Arthur nebo Toma Robin, zůstanou v hitparádě i dál?

Poslechněte si 34. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio