Hit týdne 13. 8. 2023

13. srpen 2023

Hit týdne, novinky a největší hity. Calvin Harris a Sam Smith, Olivia Rodrigo, Emma Smetana a Richard Müller a další.

Zlato v Hitu týdne si odnáší Calvin Harris a Sam Smith!

Calvin Harris a Sam Smith poprvé vyhráli hitparádu Rádia Praha s tranceovou novinkou Desire. Videoklip se odkazuje na devadesátky, singl dostal jednoznačně nejvíc vašich hlasů a připisuje si první „zářez“.

Druhá skončila Olivia Rodrigo, hit Vampire ale žádné další umístění nepřidá, po šesti týdnech v hitparádě povinně končí. Pro první medaili doskočili Emma Smetana a Richard Müller, ústřední píseň nového televizního seriálu Eliška a Damián je na bronzové příčce.

Na čtvrtém místě se s hitem týdne rozloučila Anna K., Údolí včel pravidelně bodovalo v nejvyšších patrech chartu, teď se můžeme těšit na stejnojmenné podzimní nové album.

No.5 patří nejlepší novince, rapperky Nicki Minaj a Ice Spice si vypůjčily slavný hit 90’s skupiny Aqua a vytvořily jeden z famózních tracků k novému filmu Barbie – Barbie World začíná na pátém místě.

Novinky a nasazené

Z dalších novinek uspěl také nový singl Cynical projektu Twocolors x Safri Duo x Chris De Sarandy, určitě v něm nepřeslechnete slavný 90’s hit Safri Dua, desátý je Michal Hrůza s Neplavcem a číslo 11 mají Bebe Rexha a David Guetta s novinkou One In A Million.

V nasazených jsou tentokrát třeba Cian Ducrot, Dermot Kennedy, James Blunt, Pam Rabbit, Robin Schulz, Taylor Swift a další hvězdy pop music s aktuálními hity.

Poslechněte si 33. vydání Hitu týdne roku 2023. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio