Hit týdne 10. 7. 2022

10. červenec 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Calvin Harris, Dua Lipa & Young Thug, O5 a Radeček, Kate Bush a další.

Calvin Harris, Dua Lipa & Young Thug počtvrté No.1!

Hit Potion vyhrál počtvrté hitparádu Rádia DAB Praha, další vítězství už však nepřidá, tentokrát byl pošesté a naposledy. Rozloučil se tedy tím nejlepším možným způsobem. Teď v neděli tedy bude jednička nová, ale jaká?

Čtěte také

Naši O5 a Radeček zdolali neuvěřitelných 12 soupeřů a skončili na druhém místě s novinkou Romantický smyčce. Třetí je 37 let stará Kate Bush s klasikou Running Up That Hill, ta už také jednou Hit týdne vyhrála.

Nejlepší novinku má Ir Dermot Kennedy, jeho balada Dreamer se vám opět velmi líbila a hned napoprvé je No.4. Pátý je pak rockband z Clevelandu Welshly Arms – Dangerous. Nakročeno dopředu mají i Gabry Ponte , Lum!x a Daddy DJ nebo další souhvězdí Black Eyed Peas, Shakira a David Guetta.

V nasazených je tentokrát třeba nová Anna K, Marek Ztracený, Karin Ann nebo skvělá Lenny. Z těch světových tam najdete Tiësta s Charli XCX, Harryho Styles, OneRepublic a mnoho dalších.

Poslechněte si 28. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.