Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová: Text mám hotový třeba za dvacet minut. Jsem hrozný lempl

21. duben 2019

Vystudovala konzervatoř a po svém předloňském vítězství v soutěži Tvoje tvář má známý hlas se profiluje i jako zpěvačka. V těchto dnech vydává nový singl. Nejen o něm se v pořadu Až na dřeň rozpovídala Berenika Kohoutová.

Nový singl by měl světlo světa spatřit v květnu 2019. Chystá se i nové album. „Je to totální skok do vody, totální euforie smíchaná s pocitem obrovské zodpovědnosti a obavami jak to lidi přijmou,“ popsala nám své pocity Berenika Kohoutová.

Nová deska bude prý hodně pestrá, nevyhraněná. Texty k písním si na ni psala sama - podle svých slov velmi rychle. „Nejraději skládám texty už na hotovou hudbu. Text mám hotový třeba za dvacet minut. Já to chci mít rychle za sebou a chci to mít hned v té finální podobě. Jsem hrozný lempl,“ směje se herečka a zpěvačka v jedné podobě.

Zlomová byla pro ni právě účast v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. „Byl to zlom úplně ve všem. Zkusila jsem si tam spoustu věcí a hodně mě to odrazilo. Lidé mě začali více vnímat jako zpěvačku. Navíc mě to strašně bavilo. I to, že jsem na nic neměla čas.“

Paradoxně ve stejné době prožívala těžké chvíle v soukromí. Po letech se rozváděla. Dnes říká, že se všechno vrátilo tam, kam mělo. „ Jsem zase jen sama za sebe a dělám věci, které bych ve svém věku měla dělat.“

Celý rozhovor s Berenikou Kohoutovou si můžete poslechnout v našem audioarchivu a nezapomeňte se podívat i na videozáznam z natáčení.