Fotbal živě! Radiožurnál Sport vysílá vybrané zápasy. Podívejte se na program přenosů

14. květen 2024, aktualizováno

Už ve třetím kole nadstavby může Sparta oslavit zisk titulu. Svěřenci trenéra Briana Priskeho nastoupí v úterý 14. května proti Ostravě. Naopak Slavia ve středu 15. května vyzve Plzeň.  Reportéry máme na všech stadionech, takže uslyšíte také fotbalové boje ze skupiny o záchranu. Užijte si s námi pořad S mikrofonem za fotbalem. Začínáme už v 17 hodin.

Úterý 14. května, 19.30

Skupina o titul: Sparta - Ostrava

Sparta ve veledůležitém derby proti Slavii získala bod a stále si tak tři kola před koncem sezony drží komfortní čtyřbodový náskok na hlavního rivala. Budou se svěřenci Briana Priskeho z titulu radovat už ve středu po duelu Slavie s Plzní? Poslouchejte utkání Sparty proti Ostravě v úterý 14. května v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport.

Skupina o titul:

Úterý 14. května 17:00: Mladá Boleslav - Slovácko

Středa 15. května 19.30: Slavia - Plzeň

Čtvrtek 16. května, 17.00

Skupina o záchranu: Zlín - České Budějovice

Zlínské naděje na záchranu v posledním kole zachránil Lukáš Bartošák, který v nastavení srovnal duel s Karvinou. Zlínští z poslední pozice ztrácí na čtrnácté České Budějovice jeden bod. Ve čtvrtek tak půjde o hodně. Kdo se přiblíží záchraně? Poslouchejte na Radiožurnálu Sport.

Ostatní čtvrteční zápasy od 17.00: Bohemians - Karviná a Jablonec - Pardubice

Nenechte si ujít skvělou fotbalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás