Eva Josefíková: Na svěřování mám rodinu a přátele

16. duben 2015

Mladá talentovaná herečka Eva Josefíková, o které se občas mluví jako o nové Libušce Šafránkové, v poslední době zaplnila přední stránky časopisů v souvislosti s rozchodem s hercem Jiřím Mádlem.

„Je to pravda, ale řekla jsem si, že od svěřování jsou rodina a přátelé,“ uvedla v našem rozhovoru. Ten se dál ubíral úplně jiným směrem. Málokdo totiž ví, že Eva Josefíková momentálně účinkuje hned na několika pražských scénách.

Stálé divadelní angažmá zatím nemá, ale vidět ji můžete ve vile Štvanice, ve Strašnickém divadle a nově také ve Švandově divadle, kde připravuje Moliérova Misantropa.

Moderátor Petr Zajíček se v pořadu S vámi v Praze nezapomněl zeptat ani na její filmové zkušenosti, které nasbírala například ve snímcích PIKO, Probudím se včera, Vejška nebo Fair Play. „Andrea Sedláčková byla první žena – režisérka, se kterou jsem mohla spolupracovat. Příjemně mě překvapilo, jakým způsobem dokázala dirigovat asi 40 chlapů a vůbec celý štáb. Věděla, co dělá. Jsem moc ráda, že jsem mohla být toho součástí,“ říká o spolupráci na filmu Fair Play Eva Josefíková.

Čtěte také

Fair Play - Judit Bárdos a Eva Josefíková
autoři: Petr Zajíček , Eva Dvořáková
Spustit audio