Ed Sheeran se vrací do Prahy! Koncert vypukne příští léto

20. září 2018

Teď zajásají všichni, kteří milují zpěváka Eda Sheerana. Tento současně nejprodávanější umělec totiž vystoupí 7. července 2019 v pražských Letňanech. Vstupenky budou k prodeji už za týden 27. září.

Ed Sheeran do Prahy zavítá v rámci evropského turné „Divide“ 2019. Pořadatelé očekávají obrovský zájem desetitisíců fanoušků. Atraktivitu pražského koncertu jistě zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový umělec vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. Do České republiky se umělec vrací po čtyřech letech po svojí beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v Tipsport Areně.

„Je nám opravdu velkou ctí, že jsme dostali možnost Eda Sheerana do Prahy opět přivézt. Byli jsme u jeho tuzemského začátku v roce 2015, kdy jsme pořádali první pražský koncert. Od té doby s hrdostí sledujeme jeho raketový růst,“ říká Lenka Muráriková z pořádající agentury Charmenko.

Ed Sheeran a jeho tým zaujímají nekompromisní postoj vůči komukoliv, kdo využívá neetické webové stránky nabízející sekundární prodej vstupenek. Na pražském vystoupení se v rámci turné budou využívat pouze „e-tickets“, což znamená, že kreditní nebo debetní karta nakupujícího se stanou jeho vstupenkou. Tím se zabrání překupníkům prodávat vstupenky za nadsazené ceny. Fanoušci, kteří se nakonec nebudou moci koncertu zúčastnit, budou mít možnost změnit své jméno na vstupence za administrativní poplatek uhrazený v místě nákupu. Všechny informace návštěvníci najdou na www.edsheeran.cz.

autor: jp
Spustit audio