Dvě dvojice zlodějů si vyhlédly stejný obchod. Vykradly parfémy za desítky tisíc korun

12. září 2018 14:00

Dvakrát po sobě vyloupili zloději prodejnu na Zličíně. Dvě dvojice mužů tam sebraly parfémy za několik desítek tisíc korun. Policie teď po všech čtyřech pátrá.

První případ se stal už na konci června v Řevnické ulici. Obě krádeže naštěstí zachytily bezpečnostní kamery. „Jsou na nich vidět dva muži, kteří využili situace, kdy se zaměstnankyně obchodu věnovaly jiným zákazníkům a bez okolků si v nestřeženém okamžiku jeden z nich dal do tašky několik parfémů za bezmála pětadvacet tisíc korun. Druhý celou „operaci“ kryl svým tělem,“ uvedl policista Jan Rybanský.

Druhá krádež se stala skoro jak přes kopírák, akorát loupili dva jiní muži. Ti se snažili být nenápadní, tak v prodejně telefonovali. Přitom však plnili tašky drahými voňavkami. „Zatímco jeden tašku otevřel, druhý do ní nastrkal vystavené zboží za bezmála čtrnáct tisíc korun. Poté obchod opustili,“ řekl dále Rybanský. Policisté teď prosí veřejnost o pomoc s hledáním obou dvojic. Pokud je na snímcích poznáváte nebo o nich máte jakékoliv informace, volejte 158. Hrozí jim až dva roky vězení.

Policisté pátrají po čtyřech zlodějích podezřelých z krádeže parfémů
autor: jp
Spustit audio