Český zpěvák Thom Artway vypustil do světa nový videoklip natočený v Itálii! Pronásleduje ho v něm tajemná fanynka

29. leden 2019

Zpěvák nominovaný na cenu Anděl Thom Artway má nový klip Can´t Wait. Natočil ho loni v létě na Italské riviéře, kde ho sleduje neznámá fanynka.

Tato skladba je třetím songem z alba All I Know, za které je nominován na cenu Anděl v hlavní kategorii Sólový interpret.

Zpěvák Thom Artway v minulém roce cestoval s kytarou po italských malých městech. Tam ho napadlo, že by mohl natočit videoklip, který by vyprávěl trochu jiný příběh než samotný text písničky Can´t Wait. Skladba je tedy o tom, že mladík pozve děvce na koncert její oblíbené kapely, a následně se potýká s nejistotou, jestli dívka skutečně přijde. Ve videoklipu však uvidíte příběh o tom, jak Thoma pronásleduje neznámá fanynka, a dokonce si o každém jeho kroku pořizuje podrobný záznam.

Pozitivně laděná písnička boduje za hranicemi naší republiky a začíná se prosazovat do rádií v dalších zemích Evropy.

„Hlavní lokací pro natáčení se stala pobřežní oblast Cinque Terre na Italské riviéře, jde o uskupení pěti malebných vesniček a je to tady opravdu krásné,“ říká Thom a dodává: „Tohle místo má skvělou přímořskou atmosféru, lidé jsou přátelští a byla radost tady natáčet.“

autor: jp