Blesková soutěž o vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME

25. srpen 2016

Soutěž skončila. Výherci: Ludmila Pospíšilová; Petr Šebek; Jarmila Soukupová.

Na začátku září proběhne v areálu PVA EXPO PRAHA druhý ročník kontraktačního veletrhu dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME. Jedná se o jediný veletrh svého druhu v České republice. Návštěvníkům se představí v termínu od 8. do 10. září 2016 ve dvou výstavních halách nejvýznamnější tuzemské firmy působící na českém trhu. Premiérově budou vystavovat i někteří zahraniční vystavovatelé, a to například z Německa, Polska a Ukrajiny. Celkem se očekává téměř 100 kontraktačně zaměřených expozic a vysoká odborná návštěvnost, která byla velmi úspěšná už v loňském roce.

Součástí veletrhu bude také zajímavý doprovodný program. Proběhne profesionální floristická soutěž ROSA PRAGENSIS, soutěžit se bude ve dvou kategoriích JUNIOR a SENIOR na téma květiny a interiér. Samotné aranžování soutěžních exponátů i vyhodnocení nejlepších prací v obou kategoriích proběhne první den veletrhu, tedy 8. září 2016. Soutěžní květinová aranžmá budou i nadále prezentována veřejnosti formou výstavy až do konce veletrhu.

Další zajímavou událostí je odborná výstava VÁNOČNÍ TRENDY 2016. Ve čtyřech samostatných expozicích tvořených profesionálními floristy se zde představí světové trendy v oblasti dekorací. Výstava si klade za cíl motivovat k hledání nových produktů, materiálů, technik a barevných kombinací. V neposlední řadě se potom snaží pomoci návštěvníkům veletrhu lépe se orientovat v prodejním sortimentu vystavovatelů a hledat vlastní osobitý směr v nadcházející vánoční sezóně. Více informací najdete na http://fordecor.cz/

Soutěžíme o 3 x 2 čestné vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME (8. – 10. září 2016 v PVA Letňany).

Soutěžní otázka: Jaký veletrh se nepořádá v PVA Letňany?

a) veletrh FOR ARCH (mezinárodní stavební veletrh)
b) veletrh FOR TOYS (veletrh hraček a her)
c) veletrh FOR CITY (veletrh nových městských projektů a staveb)

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 čestné vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME (8. – 10. září 2016 v PVA Letňany).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka