Blesková soutěž o vstupenky na RawFest

17. květen 2016

Soutěž skončila. Výherci: Jan Jonáš, Praha; Ludmila Pospíšilová, Praha; Petr Šebek, Žďár u Mnichova Hradiště.

Ve dnech 4. – 5. 6. 2016 propukne v Praze zaručeně „nejživější“ festival v Evropě. Třetí ročník RawFestu, festivalu rawfood, zdravého životního stylu, sportu a inspirace, otevře své brány 4. – 5. června na ostrově Štvanice.

Nejnovější trendy v přípravě raw pokrmů odhalí exkluzivní hosté v čele s Russellem Jamesem, podle The Times nejlepším britským raw šéfkuchařem současnosti. Návštěvníci se také mohou těšit na setkání s topmodelkou a milovnicí živého jídla Helenou Houdovou. Kromě degustací a kulinářských workshopů RawFest zve na sportovní vyžití, bohatý doprovodný program a zábavu pro nejmenší.

„V roce 2014 vznikl RawFest jako jednodenní oslava živého jídla, dnes je to už tradiční festival, který přináší inspiraci pro bohatší a kvalitnější život. Letošní ročník jsme uchopili jako přehlídku aktuálních trendů v živé gastronomii a zdravém životním stylu v podání výjimečných osobností z různých koutů Evropy,“ popisuje za pořadatele RawFestu Tereza Havrlandová, zakladatelka a majitelka společnosti Lifefood. A upřesňuje: „Návštěvníci mají šanci ochutnat to nejlepší z raw kulinářské alchymie - od vybraných delikates a sýrů přes šťavnaté dezerty až po osvěžující nápoje z exotického ovoce. Naučí se tyto pokrmy připravovat, vyslechnou si zajímavé přednášky, vyzkouší netradiční sporty, ale především si užijí pohodovou atmosféru s exkluzivními hosty a po boku stejně naladěných nadšenců z Čech i zahraničí. Více informací na www.rawfest.cz

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky vstupenky na festival RawFest.

Stačí odpovědět správně na otázku: Kolikátý letos bude ročník festivalu RawFest?

a. 1. ročník
b. 2. ročník
c. 3. ročník

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky na festival RawFest.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.