Blesková soutěž o vstupenky do divadla

26. květen 2016

Soutěž skončila. Výherci: Tereza Cízová, Kostelec nad Černými lesy; Daniela Petrtýlová, Praha; Lukáš Vadinský, neuvedeno.

Přesně na mezinárodní den dětí zahájí Divadlo v Dlouhé festival Dítě v Dlouhé, který až do neděle 5. června nabídne výběr z nové tvorby mimopražských divadel. Kromě představení samotných se můžete těšit také na doprovodný program - soutěže, anketu a víkendové výtvarné workshopy. Děti malé i větší, stejně jako dospělé diváky, zveme na představení divadel z Hradce Králové, Mostu, Českých Budějovic, Liberce, Plzně, Kladna či Pardubic. Vedle dopoledních představení pro školy hrajeme večer pro všechny od 10 let, o víkendu od 11 hodin v divadelní kavárně a od 15 hodin ve velkém sále. Po celou dobu festivalu bude také probíhat soutěž spojená s jeho výtvarným pojetím, jehož autorkou je letos Bára Hubená.

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na divadelní představení Tučňáci na arše 5. 6. 2016 od 15 hodin v rámci festivalu Dítě v Dlouhé.

Stačí odpovědět správně na otázku: Kdo Vám každý pátek nabízí rozhovor s osobností o dění v Praze v pořadu K věci?

a. Lenka Vahalová
b. Ivana Navrátilová
c. Štěpánka Duchková

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 ks vstupenek na divadelní představení Tučňáci na arše 5. 6. 2016 od 15 hodin v rámci festivalu Dítě v Dlouhé.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.