Blesková soutěž o vstupenky do Botanické zahrady Praha

1. srpen 2017

Soutěž skončila. Výherci: Petra Schindlerová; Pavel Šebek.

Ochutnejte Ameriku v trojské botanické zahradě - food festival s jedinečným výhledem na Prahu. Všichni jsou už v Mexiku, ale vy jste zůstali na prázdniny v Praze? Za americkými specialitami tentokrát nemusíte cestovat do zámoří. Stačí přijít do botanické zahrady na American Food Day, kde se seznámíte s vybranými dobrotami ze zemí Severní i Jižní Ameriky. Kromě výborného jídla a pití se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, který přiblíží kulturu amerického kontinentu. Tento speciální den si užije každý, kdo se touží na malou chvíli přenést do exotické Ameriky.

Akce se koná 5. srpna od 10 do 20 hodin v Ornamentální zahradě a v severní části areálu zahrady. „Trojská botanická zahrada pro své návštěvníky letos připravila Americké léto, které představí nejen rozsáhlé sbírky rostlin, ale i kulturu a gastronomii tohoto kontinentu. Pokud milujete Ameriku, přijďte v sobotu 5. srpna objevit její chutě, vůně i rytmy v prostředí rozkvetlé botanické zahrady,“ zve na American food day Bohumil Černý, pověřený řízením Botanické zahrady hl. m. Prahy. Více informací najdete na www.botanicka.cz

Soutěžíme o 2 x 2 vstupenky do areálu Botanické zahrady včetně skleníku Fata Morgana (platnost do 27. 4. 2018).

Soutěžní otázka: Jaké je hlavní město Argentiny?

a. Caracas
b. Buenos Aires
c. Rio de Janeiro

První dva soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 2 vstupenky do areálu Botanické zahrady včetně skleníku Fata Morgana (platnost do 27. 4. 2018).

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.regina@rozhlas.cz

Soutěž trvá do vyčerpání výher.

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Regina.

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.