Adéla Gondíková se nepřestává tetelit. „Mě život strašně baví. Pořád“

17. červen 2019

Adéla Gondíková je známá herečka a moderátorka, ke které vždycky patří úsměv a dobrá nálada. Jak řekla Tereze Kostkové, nepřestává se cítit šťastná.

„Já se štěstím tetelím pořád. K mým šťastným chvílím v životě určitě patřil porod mé dcery. Těšila jsem se sice, že budu chodit do divadel, do kina a že si řízeně odpočinu, ale dopadlo to tak, že jsem hrála do osmého měsíce. Čelem k divákům a ze strany ke kolegům, aby ten bubínek nebyl vidět,“ prozrazuje s úsměvem herečka v Blízkých setkáních.

Adéla Gondíková

Umí se těšit z premiéry, ze začátku i konce divadelní sezóny. „Na konci si člověk chce odpočinout, ale už v půlce prázdnin se mi stýská po lidech. I po zájezdech. My si tam užíváme srandy a já se vlastně taky tetelím. Mě život strašně baví. Pořád.“

Chodí ještě na konkurzy? Půjde dcera v jejích stopách? Jak přistupuje k charitativním akcím? Jak dopadl projekt Roztančené divadlo? Jak se staví k prohrám? Poslouchá Dvojku kvůli bratrovi?

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.