Známá kuchařka Kamu: Proč tolik miluje barevná jídla a proč omezuje konzumaci masa?
24. listopad 2018
Kuchařka, blogerka, cestovatelka a teď hlavně autorka kuchařek Kamila Rundusová alias KAMU byla hostem Lenky Vahalové.
Povyprávěla o svých začátcích na Novém Zélandu, o tom proč miluje barevné jídlo, jak vypadalo natáčení pořadu KAMU v Mexiku pro Českou televizi, nebo které země hodlá navštívit během své další, tentokrát čtyřměsíční cesty.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka